Accident auto Vişeu de Sus, Maramureş

Poliţia Rutieră Maramureş – Accident auto Vişeu de Sus, 16-10-2013

Poliţia Rutieră Maramureş informează că la data de 16.10.2013, la ora 09.50, poliţia a fost sesizată că pe DN 18,  strada 22 Decembrie din Vişeu de Sus a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului.

Poliţiştii care au efectuat investigaţii cu privire la accidentul rutier produs au stabilit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani din Săcel conducea un autoturism spre Vişeu de Jos, nu a acordat prioritate pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a străzii şi a surprins şi accidentat uşor o adolescentă în vârstă de 14 ani din  Ieud. Ea a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri  medicale fără a necesita internarea.

După producerea accidentului şoferul şi-a continuat deplasarea şi a fost identificat ulterior de poliţişti pe strada Bogdan Vodă din localitate.
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Poliţia Rutieră Maramureş

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *