Accident auto Bistriţa, B-dul Independenţei

Poliţia Rutieră Bistriţa – Accident auto B-dul Independenţei, 05-09-2013

În ziua de 05.09.2013, orele 21.41, a fost sesizată prin 112 producerea unui accident auto rutier pe Bld. Independenţei din mun. Bistriţa, la intersecţia cu str. Iosif Vulcan.

Conducătorul unui autoturism de culoare gri nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 34 ani din Bistriţa, care traversa strada pe marcajul trecerii pentru pietoni semnalizată corespunzător, şi a accidentat-o uşor.

Conducătorul auto a părăsit ulterior locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma activităţilor investigative, la orele 23.20, poliţiştii au identificat autoturismul implicat în accident auto parcat într-o curte în cartierul Unirea şi pe conducătorul acestuia, un bărbat de 34 ani din Bistriţa.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,02mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de către Biroul Rutier cu suspectul în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *