RCA & Rovieniete

Accident auto Oinacu, Giurgiu

Politia Rutiera Giurgiu – Accident auto Oinacu

La data de 25.06.2013, în jurul orei 17.00, G. G., de 37 ani, cetăţean străin, în timp ce conducea autoturismul pe str. Centurii din comuna  Oinacu, jud. Giurgiu, pe fondul neatenţie în conducere şi a nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a lovit din spate bicicleta condusă regulamentar în aceeaşi direcţie de mers, de D. M., de 44 ani, din comuna Oinacu, judeţul Giurgiu.

Din accident auto a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, ulterior datorită stării grave a fost transferat la Spitalul Dr. Bgdasar Arsenie Bucureşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ,
i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

facebook Accident auto Oinacu, Giurgiugoogle Accident auto Oinacu, Giurgiutwitter Accident auto Oinacu, Giurgiuemail Accident auto Oinacu, Giurgiu

Din aceeasi categorie:

Accesorii Auto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>