RCA & Rovieniete

Accident auto Smeeni, Buzău

Poliția Rutieră Buzău – Accident auto Smeeni, 23.09.2013

Poliția Rutieră Buzău informează că în ziua de 23 septembrie a.c., în jurul orei 07.00, pe raza comunei Smeeni s-a produs un accident auto de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203D, un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Mărăcineni nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” la intersecţia cu DN 2C şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce era condusă pe drumul naţional de un bărbat de 47 de ani, din judeţul Ialomiţa.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager din autoturism, în vârstă de 20 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Tânărul în vârstă de 19 ani a obţinut permisul de conducere în luna decembrie 2012.

Poliția Rutieră Buzău 

facebook Accident auto Smeeni, Buzău google Accident auto Smeeni, Buzău twitter Accident auto Smeeni, Buzău email Accident auto Smeeni, Buzău

Din aceeasi categorie:

Accesorii Auto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>