Tag Archives: traficul rutier

Infotrafic Arad: Circulatia pe DN7 Deva-Arad a revenit la normal

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN7 Deva – Arad a fost reluat în condiţii normale. Amintim că, din cauza unui autotren care s-a defectat pe partea carosabilă, circulaţia s-a desfăşurat îngreunat, pe un fir alternativ, în zona localităţii arădene Bârzava.

Infotrafic Arad: Circulatie ingreunata pe DN7 Deva-Arad

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN7 Deva – Arad se desfăşoară îngreunat, pe un fir, alternativ în zona localităţii arădene Bârzava, după ce un autotren s-a defectat pe partea carosabilă, pe sensul către Arad.Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic şi să respecte indicaţiile poliţiştilor

Infotrafic Bacau: Traficul rutier pe DN15 a fost reluat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier pe DN15 a fost reluat în condiţii normale în judeţul Bacău. Din cauza unui autotren care a rămas de-a curmezisul pe partea carosabilă, drumul a fost blocat în zona localitatii Lespezi, la kilometrul 355+400 de metri.