INFOTRAFIC: ATENŢIE! MAI MULTE JUDEŢE DIN ŢARĂ SE AFLĂ SUB COD GALBEN DE CEAŢĂ

Infotrafic 30.01.2016

Ora: 06.30

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis patru atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, valabile până la ora 9:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

Pe autostrada A3 Turda – Gilău, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, sub 100 de metri şi izolat sub 50 de metri.
În aceleaşi condiţii se circulă şi pe autostăzile A1 Bucuresti – Piteşti şi A2 Bucureşti – Constanţa.În judeţul Teleorman, mai afectat de ceaţă este DN6(E70), vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri şi izolat, sub 50 de metri.
În judeţul Călăraşi ceaţa a redus vizibilitatea sub 100 de metri, pe DN31 Călăraşi- Olteniţa.În județul Arad, pe DN7 Pecica – Nădlac, există porțiuni unde vizibilitatea este redusă sub 50 de metri.În judeţul Călăraşi ceaţa a redus vizibilitatea sub 100 de metri, pe DN31 Călăraşi- Olteniţa.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere nedorite,Infotrafic sfătuieşte conducătorii auto care circulă pe drumurile din judeţele afectate de ceaţă, să manifeste prudenţă sporită la volan, să evite depăşirile, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire (iar dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă).

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *