INFOTRAFIC BRAŞOV: TRAFIC RESTRICŢIONAT PE DN1

Infotrafic Braşov 29.11.2017

Ora: 12:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este restricţionată pe DN1, în judeţul Braşov, din cauza producerii a două accidente, după cum urmează:- primul a avut loc la kilometrul 208+500, între localităţile Perşani şi Făgăraş, în care au fost implicate 2 autoturisme.
Cauza producerii este intrarea pe contrasens, iar în urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care una în stare mai gravă.
În prezent este restricţionat sensul de mers Braşov – Făgăraş şi se circulă pe celălalt fir, alternativ, fără probleme semnificative privind circulaţia rutieră;

– cel de-al doilea s-a produs în zona localităţii Ucea, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, în care au fost implicate 3 autoturisme.
Este restricţionat sensul de mers Braşov – Ucea, iar evenimentul s-a soldat cu 3 victime, rănite uşor.
Nu sunt momentan probleme privind fluenţa traficului rutier.

Sfătuim conducătorii auto care se deplasează în aceste zone să manifeste înţelegere faţă de situaţiile create, să manifeste prudenţă la volan şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Infotrafic Braşov

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *