INFOTRAFIC BRAŞOV: TRAFIC RESTRICŢIONAT PE DN1

Infotrafic Braşov 30.11.2017

Ora: 12:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este restricţionată pe DN1, în judeţul Braşov, din cauza producerii a două accidente, după cum urmează:- primul a avut loc la kilometrul 208+500, între localităţile Perşani şi Făgăraş, în care au fost implicate 2 autoturisme.
Cauza producerii este intrarea pe contrasens, iar în urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care una în stare mai gravă.
În prezent este restricţionat sensul de mers Braşov – Făgăraş şi se circulă pe celălalt fir, alternativ, fără probleme semnificative privind circulaţia rutieră;

– cel de-al doilea s-a produs în zona localităţii Ucea, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, în care au fost implicate 3 autoturisme.
Este restricţionat sensul de mers Braşov – Ucea, iar evenimentul s-a soldat cu 3 victime, rănite uşor.
Nu sunt momentan probleme privind fluenţa traficului rutier.

Sfătuim conducătorii auto care se deplasează în aceste zone să manifeste înţelegere faţă de situaţiile create, să acorde o atenţie sporită la volan şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Infotrafic Braşov

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *