INFOTRAFIC BUCUREŞTI: TRAFIC INTENS PE DN1 BUCUREŞTI – BRAŞOV

Infotrafic Bucureşti 30.12.2014

Ora: 20:00

Centrul Infotrafic Bucureşti din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că şi la această oră (20:00), traficul rutier este intens pe DN1 Bucureşti – Braşov.
Se circulă în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti, în zona Posada şi pe raza staţiunilor montane prahovene, însă valorile de trafic tind să scadă.

Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti, judeţul Prahova, a înregistrat pe parcursul acestei zile aproximativ 20.000 de autovehicule în ambele sensuri, cu o creştere nesemnificativă faţă de anul trecut.
Întrucât capacitatea drumului este de aproximativ 1.500 de autovehicule pe oră, la trecerea de pe două benzi pe sens pe una singură în zona Nistoreşti şi ţinând cont că limita de viteză în Comarnic este de 70 km/h faţă de 100 km/h în afara localităţii, în condiţii de trafic intens este de aşteptat să se formeze coloane de autovehicule.

În vederea fluidizării circulaţiei pe DN1, pe Valea Prahovei, numărul de poliţişti rutieri a fost suplimentat, aceştia acţionând în intersecţii şi în zona trecerilor pentru pietoni.

Pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti traficul rutier s-a desfăşurat normal, chiar dacă a fost mai intens decât în mod obişnuit, echipajele de poliţie aflate în patrulare prevenind producerea unor accidente grave prin monitorizarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Şi pe celelalte drumuri naţionale pe care s-au înregistrat valori ridicate de trafic numărul de poliţişti rutieri a fost suplimentat, aceştia fiind sprijiniţi de cei de la ordine publică.

Infotrafic Bucureşti

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *