INFOTRAFIC: CIRCULAŢIE ÎNGREUNATĂ VALEA PRAHOVEI

Infotrafic 03.01.2015

Ora: 12.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române vă informează că la această oră (12.00) traficul rutier pe DN1 Bucureşti – Braşov se desfăşoară cu dificultate din cauza numărului foarte mare de autovehicule pe Valea Prahovei.
Traficul se desfăşoară cu viteză redusă în zonele Bărcăneşti, Comarnic, Sinaia, Buşteni şi Predeal(coloana măsoară aproximativ 1- 1,5 kilometri).

Reamintim că, din cauza faptului că toate locurile de parcare din stațiunea Poiana Brașov sunt ocupate, pe DN1E Brașov – Poiana Brașov, respectiv DN1E Râșnov – Poiana Brașov, a fost instituită o restricție temporară de circulație pentru toate categoriile de autovehicule.
Menționăm că turiștii care doresc să ajungă în stațiune pot utiliza mijloacele de transport public, exceptate de la restricția impusă.
Precizăm că, în funcţie de identificarea locurilor de parcare libere, se va permite şi altor autovehicule personale accesul în staţiune.Pentru evitarea implicării în accidente rutiere grave, conducătorii auto sunt sfătuiţi să evite să se angajeze în depăşiri.
Reamintim prevederea legală conform căreia, atunci când prin manevra de depăşire se trece peste axa care separă sensurile de circulaţie, conducătorii de vehicule trebuie să se asigure că din sens opus nu se apropie un vehicul şi că dispun de spaţiu suficient pentru a reintra pe banda iniţială, unde au obligaţia să revină după efectuarea manevrei de depăşire.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *