Infotrafic DN7, Rm. Vâlcea – Piteşti: Ridicare restricţie pentru transportatorii publici de marfă

Infotrafic DN7 – Ridicare restricţie pentru transportatorii publici de marfă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că începând cu ora 07:00 a fost ridicată restricţia impusă vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN7, Rm. Vâlcea – Piteşti astfel circulaţia rutieră este deschisă pentru toate categoriile de vehicule.

Restricţia rămâne în vigoare pentru sectorul de drum DN7 Piteşti – Găeşti – Bucureşti.

Rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile ?i restricţiile Poliţiei Rutiere.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

De asemenea, rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

Sursa: CNADNR

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *