Infotrafic Mehedinți: Accident auto Gura Văii, traficul rutier este blocat pe DN6

Infotrafic Mehedinți – Accident auto Gura Văii, 10.02.2014

Infotrafic informează că, la această oră (7:45), în județul Mehedinți, circulația autovehiculelor este întreruptă pe sensuri de deplasare ale DN6 Băile Herculane – Turnu Severin, în localitatea Gura Văii, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate o autoutilitară și un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor și-o semiremorcă. Din primele informații, reiese că în urma producerii acestui eveniment, o persoană a decedat, iar alta a fost rănită (ambele persoane se aflau în autoutilitară).

Principala cauză generatoare a evenimentului este pătrunderea pe contrasens a autoutilitarei, determinate de motive concrete, ce se vor stabili ulterior, pe cale de anchetă.

La fața locului se află poliția rutieră competentă teritorial, care ia măsuri pentru limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, desfășurarea cercetării locului faptei și fluidizarea traficului.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona evenimentului, să rămână în coloană și să respecte cu strictețe semnalele și indicațiile polițiștilor care acționează la fața locului.Vom reveni.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *