Infotrafic ora 07:00

Infotrafic ora 07:00

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt înregistrate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzile din ţară şi nici probleme majore de fluenţă a traficului.

În judeţul Buzău, circulaţia rutieră este oprită pe podul vechi, situat pe DN2, la ieşirea din municipiul Buzău către Râmnicu Sărat, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie.
Traficul rutier se desfăşoară însă pe podul nou, prevăzut cu câte o bandă pe sens, circulaţia fiind dirijată prin semafoare.
De asemenea, pe acest pod, este instituită şi restricţie pentru tonajul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) astăzi, în intervalul orar 12:00-22:00.

Tot în judeţul Buzău este instituită restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN10 Buzău – Braşov, ca urmare a alunecărilor de teren produse în zonă.Circulaţia este oprită pe DN21A Bărăganul (Brăila) – Ţăndărei (Ialomiţa) între kilometrii 0 şi 21 pentru executarea lucrărilor de reparaţii a sistemului rutier, în perioada 18.04.2018 – 18.05.2018.
Traficul rutier se desfăşoară pe ruta ocolitoare: intersecţia DN 21A cu DN 21 (Bărăganul) – intersecţia DN 21 cu DN 2A (Slobozia) – intersecţia DN 2A cu DN 21A (Ţăndărei).Privitor la traficul aerian, feroviar şi naval, nu sunt semnalate probleme deosebite, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *