Infotrafic ora 07.00

Infotrafic ora 07.00

Ora: 07.00

Infotrafic informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din pricina vremii nefevorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative de fluență pe arterele importante.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona Siriu, la kilometrul 81, din cauza unei alunecări mai vechi de teren, se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Restricţii similare sunt şi pe viaductul Stânca Teherău (tot pe DN10), din cauza degradării grinzilor.
Rute ocolitoare:

În judeţul Suceava, pe DN2E Marginea – Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza surpării unui podeţ.
Rută ocolitoare pentru traficul greu: DN17 Păltinoasa – Suceava, DN2 Suceava – intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea.

Tot în judeţul Suceava, pe DN17B Vatra Dornei – Poiana Teiului, în localitatea Crucea, există restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone la kilometrul 33+897 de metri, pe un pod aflat în lucru.
Aici a fost impusă şi restricţie de viteză de 10 km/h, iar distanţa între autovehicule trebuie să fie mai mare de 10 metri.

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

În județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone, din cauza unui pod avariat de o viitură.

Pe DN1 Bucureşti – Braşov, restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, se aplică, pe toată perioada anului, de luni până joi în intervalul orar 6:00 – 22:00, iar de vineri până duminică pe tot parcursul acestor zile (în intervalul orar 0:00 – 24:00).

Având în vedere că Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare nowcasting cod galben cu privire la producerea de precipitații mixte ce favorizează depunerea de polei pentru Capitală și mai multe județe din sudul țării, recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope specifice sezonului rece, să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului și vizibilitate, să nu bruscheze comenzile şi să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

***Potrivit informațiilor primite de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, la această oră, din cauza vântului puter

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *