Infotrafic ora 07.00

Infotrafic ora 07.00

Ora: 07.05

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră pe Autostrada A2 București – Constanța și pe numeroase drumuri naționale importante din țară circulația rutieră se desfășoară dificil, din cauza ceții dense.
Fenomenul este prezent în județe precum Bacău, Vrancea, Galați, Olt și Mehedinți.
Semnalăm, în acest sens, că la această oră multe județe din țară se află sub incidența a trei atenționări meteorologice de ceață și depunere de chiciură.

În aceste condiţii, le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza de circulaţie în funcţie de vizibilitate şi starea carosabilului, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

În judeţul Buzău, până în data de 22 ianuarie 2015, între orele 10:00-12:00 şi 14:00-16:00, se întrerupe circulaţia pe DN10 Buzău-Braşov, în zona Siriu, la kilometrul 81, în vederea executării unor lucrări de consolidare a versantului.
În funcţie de lucrări, în intervalele orare amintite poate fi permisă circulaţia autovehiculelor în ambele sensuri sau alternativ, dirijat.

Tot peDN10Buzău – Brașov, între kilometrii 81+150 şi 94+800 de metri, în zona Siriu, circulaţia autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.
Rute ocolitoare:

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată peDN68ALugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare esteDN6 (Centura Lugoj)– autostradaA6(Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostradaA1(nodul rutier Balinț – intersecţie cuDN68A).

În județul Argeș, peDN67BPitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cumasa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone,din cauza unui pod avariat de o viitură.

PeDN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

***Precizăm că, din pricina ceții dense, porturile Constanța Nord și Constanța Sud – Agigea sunt momentan închise.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *