Infotrafic ora 07.00

Infotrafic ora 07.00

Ora: 07.10

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din pricina unei coliziuni dintre un autotren și un autoturism, traficul pe DN15 este oprit pe ambele sensuri la km 41+500 de metri, la ieșirea din localitatea mureșeană Iernut spre Târgu Mureș.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.În județul Hunedoara, astăzi, în intervalul orar 09.00 – 17.00, circulația rutieră pe DN76 se va desfășura pe un fir, alternativ, la ieșirea din Deva către Brad (tronsonul kilometric 0 – 0+900 de metri).
Măsura s-a luat pentru a se permite executarea unor lucrări la un pod.În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona Siriu, la kilometrul 81, lucrările de consolidare a versantului şi de protecţie a drumului au fost finalizate, iar traficul rutier nu se mai întrerupe în anumite intervale orare.
Însă, atât în această zonă, cât şi pe viaductul Stânca Teherău, se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.
Rute ocolitoare pentru traficul greu:

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată peDN68ALugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare esteDN6 (Centura Lugoj)– autostradaA6(Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostradaA1(nodul rutier Balinț – intersecţie cuDN68A).

În județul Argeș, peDN67BPitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cumasa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone,din cauza unui pod avariat de o viitură.

PeDN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Având în vedere informarea meteorologică și atenționarea nowcasting cu privire la precipitații însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, respectiv polei, emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *