Infotrafic ora 07.15

Infotrafic ora 07.15

Ora: 07:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.În judeţul Cluj, pe DN1E60, la ieşirea din localitatea Turda către Cluj, din cauza unui autotren răsturnat pe suprafaţa carosabilă(accident rutier fără victime), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ în ambele sesnuri.În judeţul Aargeş, pe DN7 Bascov -Morăreşti, în localitatea Valea Ursului, din cauza unui autoturism rămas blocat pe suprafaţa de rulare(accident rutier cu două victime, răniţi uşor), traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ în ambele sesnuri.Reamintim că, la nivelul ţării, există 7 drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă pe ambele sensuri de mers, astfel:1.
DN 2L, la kilometrul 59+900, în Soveja, judeţul Vrancea, ca urmare a precipitaţiilor abundente din cursul verii 2018, care au dus la prăbuşirea dalei de beton a podului, pe toată lăţimea căii de rulare;2.
DN 2N, la kilometrul 15+270 metri, în zona localităţii Căiata, judeţul Vrancea, din cauza nerespectării restricției de tonaj existente (8,5 tone), care a afectat pasajul superior la trecere peste calea ferată.
Din acest motiv, circulația rutieră este dirijată pe ruta ocolitoare DN 2 (Dumbrăveni) – Obrejiţa – DJ 202E- Sihlea – DC 186 – Căiata – DN 2N;3.
DN 5, la kilometrul 19+096 metri, la podul peste râul Argeș de pe raza localităţii Adunații Copăceni, judeţul Giurgiu, traficul a fost închis pentru aproximativ 6 luni, în vederea executării de reparații.
Circulaţia se desfăşoară deviat pe un pod provizoriu din apropiere, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu restricţie de 30 km/h;4.
DN 11C, între kilometrii 22+875 şi 23+030 de metri (Târgu Secuiesc – Bixad, judeţul Covasna), pentru efectuarea lucrărilor de reparații.
Traficul se desfășoară pe ruta alternativă DN 11B Târgu Secuiesc – Cozmeni;5.
DN 12B, pe tronsonul kilometric 0+452 – 0+487, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, din pricina unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului, circulaţia este închisă şi dirijată pe ruta ocolitoare: DN 12A km 103+000 – str.
1 Mai – str.
Răducanu – str.
Podu de Fier – str.
Tiseşti – str.
Semicercului – str.
Bradului – intersecţie cu DN 12B km 2+000 şi retur;6.
DN 15, între kilometrii 242 şi 286 (Poiana Largului – Bicaz, judeţul Neamţ), traficul este oprit în vederea executării lucrărilor de reabilitare a suprafeţei de rulare, care a fost afectată în urma precipitaţiilor.
Ruta ocolitoare este Poiana Largului – DN 15B – Târgu Neamţ – DN 15C – Piatra Neamţ – DN 15 – Bicaz;7.
DN 73D, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş, circulaţia este întreruptă ca urmare a unei alunecări a corpului drumului cu deplasarea acestuia pe un sector de 200 metri.
Ruta ocolitoare este DN 73 Piteşti – Câmpulung.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *