Infotrafic ora 07.15

Infotrafic ora 07.15

Ora: 07.15

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.Semnalăm însă că, din cauza ceții dense, se circulă îngreunat pe numeroase drumuri naționale importante.
Fenomenul este prezent în Capitală, pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Agigea – Ovidiu și în județe precum: Galați, Vaslui, Vrancea, Harghita, Vâlcea, Buzău, Brăila, Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Argeș, Prahova, Constanța și Tulcea.
Precizăm că la această oră sunt în vigoare trei atenționări meteorologice nowcasting în legătură cu acest fenomen.Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă şi să nu se hazardeze în efectuarea unor depășiri riscante.Informăm că în perioada 23 – 25 ianuarie 2015, în județul Hunedoara, circulația rutieră pe DN76 se va desfășura în intervalul orar 09 – 17 pe un fir, alternativ, la ieșirea din Deva către Brad (tronsonul kilometric 0 – 0+900 de metri).
Măsura s-a luat pentru a se permite executarea unor lucrări la un pod.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată peDN68ALugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare esteDN6 (Centura Lugoj)– autostradaA6(Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostradaA1(nodul rutier Balinț – intersecţie cuDN68A).

În județul Argeș, peDN67BPitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cumasa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone,din cauza unui pod avariat de o viitură.

PeDN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

* * *

Potrivit Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, la această oră, din cauza ceţii dense, portul Midia este închis.
Precizăm însă, că toate celelalte porturi sunt operaţionale.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *