Infotrafic ora 07.15

Infotrafic ora 07.15

Ora: 07.15

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (07.15) nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere.
Din cauza ceţii, pe autostrada A3 Turda – Gilău, între kilometri 16 şi 30, vizibilitatea este între 100 şi 150 de metri.
Izolat, se semnalează ceaţă şi pe drumurile naţionale şi europene din judeţele Iaşi, Cluj, Neamţ, Bacău, Caraş-Severin şi Maramureş, vizibilitatea fiind sub 200 de metri.
Aşadar, sfătuim conducătorii auto să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze, în mers, o distanţă suficient de mare pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă, iar în situaţia în care se impune, să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.În județul Hunedoara, în intervalul orar 09.00 – 17.00, circulația rutieră pe DN76 se desfășoară pe un fir, alternativ, la ieșirea din Deva către Brad (tronsonul kilometric 0 – 0+900 de metri).
Măsura a fost luată pentru a se permite executarea unor lucrări la un pod.În judeţul Timiş, pe autostrada A6 Lugoj – Balinţ, zilnic (cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică), în intervalul orar 08.00 – 16.00, între kilometrii 5+300 de metri şi 5+600 de metri se va circula, în ambele sensuri, cu restricţie de viteză de 80 de km/h.
Msura a fost impusă deoarece, în această zonă, pe cele două benzi de urgenţă vor fi staţionate utilajele folosite la efectuarea unor lucrări de consolidare a terasamentului.
Se estimează că lucrările vor dura aproximativ 30 de zile.În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, atât în zona Siriu, la kilometrul 81, cât şi pe viaductul Stânca Teherău, se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.
Rute ocolitoare pentru traficul greu:- DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele;

-DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată peDN68ALugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare esteDN6 (Centura Lugoj)– autostradaA6(Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostradaA1(nodul rutier Balinț – intersecţie cuDN68A).

În județul Argeș, peDN67BPitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cumasa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone,din cauza unui pod avariat de o viitură.

PeDN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *