Infotrafic ora 07.15

Infotrafic ora 07.15

Ora: 07.15

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (07.15) nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere.
Pe drumurile naţionale şi europene din judeţele Buzău, Maramureş, Suceava, Botoşani, Bacău, Covasna şi Neamţ se semnalează, local, ceaţă, care variază ca şi densitate, vizibilitatea fiind sub 200 de metri.
Pentru judeţele Harghita, Ilfov, Ialomiţa, Teleorman şi Călăraşi, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis două atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la ceaţă, iar judeţele Caraş-Severin, Timiş, Arad şi Sibiu se află sub atenţionare cu cod galben de vânt, care la rafală poate depăşi 75 km/h iar în zonele montane – 80-90 km/h (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).
Aşadar, sfătuim conducătorii auto să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa în mers şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.În judeţul Mehedinţi, pe DN57, în apropierea localităţii Eşelniţa, la kilometrul 12+253 de metri, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir, alternativ, din cauza unei defecţiuni tehnice la podul peste râul Mala, care a determinat avarierea suprafeţei carosabile pe o lăţime de 1,5 metri şi o lungime de 7 metri.Până în data de 02 februarie 2015, în județul Hunedoara, în intervalul orar 09.00 – 17.00, circulația rutieră pe DN76 se desfășoară pe un fir, alternativ, la ieșirea din Deva către Brad (tronsonul kilometric 0 – 0+900 de metri).
Măsura a fost luată pentru a se permite executarea unor lucrări la un pod.Reamintim că în judeţul Vâlcea, traficul auto pe DN67B Bălcești – Drăgășani se desfășoară îngreunat, pe un fir, alternativ, la km 92+300 de metri, în zona localității Măciuca.
Din cauza căderilor abundente de apă, carosabilul s-a surpat – pe sensul către Drăgășani.În judeţul Timiş, pe autostrada A6 Lugoj – Balinţ, zilnic (cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică), în intervalul orar 08.00 – 16.00, între kilometrii 5+300 de metri şi 5+600 de metri se va circula, în ambele sensuri, cu restricţie de viteză de 80 de km/h.
Măsura a fost impusă deoarece, în această zonă, pe cele două benzi de urgenţă vor fi staţionate utilajele folosite la efectuarea unor lucrări de consolidare a terasamentului.
Se estimează că lucrările vor dura aproximativ 30 de zile.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată peDN68ALugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare esteDN6 (Centura Lugoj)– autostradaA6(Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostradaA1(nodul rutier Balinț – intersecţie cuDN68A).

În județul Argeș, peDN67BPitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cumasa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone,din cauza unui pod avariat de o viitură.

PeDN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, atât în zona Siriu, la kilometrul 81, cât şi pe viaductul Stânca Teherău, se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de vitez

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *