Infotrafic ora 09.15

Infotrafic ora 09.15

Ora: 09:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Cluj, traficul auto pe DN1 (E60) s-a reluat pe ambele sensuri.
Din cauza unui eveniment rutier (o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul alunecos), circulaţia fusese întreruptă, respectiv îngreunată la km 520+300 de metri, între localităţile Şaula şi Izvorul Crişului.În judeţul Ilfov, traficul auto pe DN6 s-a reluat în condiţii normale.
Din cauza unui accident rutier (un pieton a fost accidentat mortal de către un autoturism), circulaţia pe sensul către Alexandria fusese întreruptă la km 13, pe raza localităţii Bragadiru.Din cauza poleiului, traficul rutier pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa este oprit de la kilometrul 10+500 de metri (Bucureşti) până la kilometrul 106 + 800 de metri (Drajna Nouă).

În judeţul Gorj, din cauza viscolului puternic, traficul rutier este oprit pe DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, pe tronsonul kilometric 16 – 34+800 de metri.

În judeţul Ialomiţa, din cauza poleiului de pe carosabil, este închis DN2C, pe tronsonul Amara – limita cu judeţul Buzău.
Semnalăm, de asemenea, că din acelaşi motiv, majoritatea drumurilor judeţene sunt impracticabile.În judeţul Buzău, din cauza poleiului de pe carosabil, circulaţia rutieră pe DN2B este întreruptă pe tronsonul Buzău – limita cu judeţul Brăila.
De asemenea, pe DN2C, pe tronsonul Costeşti – limita cu judeţul Ialomiţa, este instituită restricţie de tonaj (7,5 tone).Circulaţia feroviară a fost închisă în această dimineaţă pe secţia de cale ferată 202, între localităţile Strâmbuţa (judeţul Hunedoara) şi Pietrele Albe (judeţul Gorj), după ce pe gabaritul liniei de cale ferată a căzut grohotiş de pe versanţi.Din cauza ceţii dense, porturile Midia şi Mangalia au fost închise.
Din acelaşi motiv, porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea sunt deschise, însă doar maritim.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *