Infotrafic ora 10:00

Infotrafic ora 10:00

Ora: 10:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (10:00), pe autostrada A1, la kilometrul 36, traficul rutier se desfăşoară pe banda a doua a sensului de mers Piteşti-Bucureşti, din cauza unei tamponări în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.
Întrucât conducătorii auto se încadrează din timp pe această bandă, nu s-au format coloane de autovehicule.În judeţul Suceava, pe DN29 Suceava – Botoşani, la kilometrul 17+400 de metri, în zona Dumbrăveni, se circulă pe o bandă, alternativ, din cauza unor lucrări care se execută la un transformator electric.
În condiţii similare se circulă şi pe DN7 Deva – Arad, la kilometrul 419, în apropierea localităţii Ilia, din cauza unui autotren defect.Se estimează că pe A1, DN29 şi DN7 circulaţia va fi reluată normal peste o jumătate de oră.În judeţul Mureş, pe DN15, ceaţa reduce vizibilitatea la aproximativ 100 de metri în zona Iernut.
În judeţul Alba, ceaţa încă este prezentă pe DN1 Alba Iulia – Unirea, însă vizibilitatea este bună.

În judeţul Caraș-Severin, DN57Cozla – Șvinița este închis din cauza căderilor de pietre de pe versanți.
Poate fi folosită următoarea rută ocolitoare: DN57 Moldova Nouă – Oraviţa, DN57B Oraviţa – Anina – Bozovici – Iablaniţa.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *