Infotrafic ora 10:00

Infotrafic ora 10:00

Ora: 10.00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (10:00), nu mai sunt anunţate drumuri naţionale închise din cauza vremii nefavorabile.
Totuși, în judeţul Galaţi, se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN24D Vărlezi – Tuluceşti.Având în vedere că în numeroase zone din țară circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă.

În judeţul Suceava, peDN2EMarginea–Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza surpării unui podeţ.

Rută ocolitoare pentru traficul greu:DN17Păltinoasa – Suceava,DN2Suceava – intersecţie cuDN2H, DN2HMilişăuţi – Rădăuţi,DN17ARădăuţi – Marginea.

PeDN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş–Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

În județul Argeș, peDN67BPitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cumasa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone,din cauza unui pod avariat de o viitură.

PeDN1Bucureşti – Braşov, restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, se aplică, pe toată perioada anului, de luni până joi în intervalul orar 6:00 – 22:00, iar de vineri până duminică pe tot parcursul acestor zile (în intervalul orar 0:00 – 24:00).

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *