Infotrafic ora 10:45

Infotrafic ora 10:45

Ora: 10:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (10:45), în judeţul Arad, există coloane de autotrenuri pe DN7, la intrarările în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac şi în oraşul Nădlac, pe sensul dinspre municipiul Arad.
Le recomandăm conducătorilor de autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone să evite DN7 Pecica – Nădlac, folosind autostrada şi drumul de legătură DN7G.
Menţionăm că, în perioada 20 iunie, ora 23:00 – 21 iunie, ora 23:00 (ora României), circulaţia autovehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost restricţionată pe teritoriul Ungariei.

Astăzi, până în jurul orei 19:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 88 şi 92, se execută lucrări de asfaltare pe banda a doua.
Le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe prima bandă.

În județul Hunedoara, traficul rutier a fost reluat pe DN76, pe podul Șoimuș, pe un fir, alternativ.
Amintim că, pentru a se permite executarea unor lucrări de reparaţii, circulația fusese întreruptă de la sfârșitul lunii mai pe sectorul kilometric 0+000 – 0+600.

Din data de 15 iunie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul Giurgiu-Ruse şi la drumul de acces de la ieşirea din vamă până la intrarea pe pod, au fost extinse restricţiile de circulaţie pentru sectorul cuprins între kilometrii 63+780 și 64+852 de metri, astfel:

În vederea evitării ambuteiajelor, le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalizarea rutieră temporară şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule.
De asemenea, pot fi folosite următoarele puncte de trecere a frontierei:

În judeţul Prahova, până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare.

Circulația rutieră pe DN1C Gherla – Dej este întreruptă la kilometrul 49, din cauza unor lucrări de reparaţii la podul peste râul Someșul Mic, în zona localității clujene Buneşti (comuna Mintiu Gherlii).
Pe parcursul executării lucrărilor, traficul rutier se desfăşoară pe DN1C-varianta de ocolire a municipiului Gherla.
De asemenea, poate fi utilizat traseul alternativ DJ172F Gherla – Mintiu Gherlii – Mănăstirea – Dej.

În judeţul Argeş, până în data de 15 iulie 2015, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 150+400 de metri, în zona Morăreşti, se vor executa lucrări de consolidare a versantului.
Autovehiculele vor circula în ambele sensuri, însă cu restricţie de viteză de 30 km/h.

În județul Caraș-Severin, DN57 Orșova – Moldova Nouă este închis la kilometrul 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți).
Măsura este luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă.
Rută ocolitoare: DN57 Orșova – DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă.

În judeţul Olt, circulația rutieră pe DN65 (E574) Slatina – Craiova se desfășoară îngreunat, pe o bandă, alternativ, între kilometrii 34+140 și 35+900 de metri, în zona Pădurea Sarului, din cauza executării unor lucrări la partea carosabilă.
Se estimează că aceste lucrări vor dura aproximativ 30 de zile.

Pe Valea Jiului,

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *