Infotrafic ora 10.45

Infotrafic ora 10.45

Infotrafic informează că începând cu ora 10:15, în judeţul Vâlcea, a fost reluată circulaţia pe DN7A Brezoi – Voineasa, în zona Malaia.
De asemenea, în scurt timp va fi reluat traficul rutier şi în oraşul Călimăneşti, autovehiculele fiind deviate, în momentul de faţă, pe centura Călimăneşti (DN7CC). În urma precipitaţiilor abundente, circulația rutieră este întreruptă pe următoarele drumuri naționale:- în județul Vâlcea, pe DN65C, în zona Măldărești; – în județul Hunedoara, pe DN7A, în zona Jieţ (km 96-105);- în județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, în zona Vedea, unde un podeț a fost afectat de viitură; pe acelaşi drum naţional, un alt pod a fost avariat în urmă cu două luni, tot de o viitură, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Piteşti. Pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza unei alunecări de teren produse în zona Deduleşti.
Rute ocolitoare pentru traficul greu: -DN64 Râmnicu Vâlcea – Găneasa, DN65 Găneasa – Slatina -Piteşti; -DN1 Veştem – Braşov, DN1A Braşov – Ploieşti – Bucureşti.
* ** Circulația feroviară este întreruptă pe secţia de cale ferată 906, între Pitești și Curtea de Argeș, în zona localității argeșene Borlești, după ce un automotor a deraiat ieri, în jurul orei 16.50, din cauza unei viituri.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *