Infotrafic ora 11:15

Infotrafic ora 11:15

Ora: 11:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 10:40, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 24.
Circulaţia a fost restricţionată pe prima bandă, din cauza unui accident rutier.

În judeţul Sălaj, traficul rutier este încă întrerupt pe DN1F Zalău – Cluj-Napoca, în localitatea Românaşi, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi o autoutilitară.
Autovehiculele au fost deviate pe ruta DN1H Zalău – Jibou – Var – DN1G Tihău – Sânmihaiu Almaşului.
Se estimează că circulaţia va fi reluată peste o jumătate de oră.

Astăzi, până în jurul orei 19:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, între kilometrii 95 şi 93 pe prima bandă, iar între 87 şi 86 pe a doua, se vor executa lucrări de asfaltare, în măsura în care vremea va permite.

În judeţul Prahova, până în data de 26 iunie 2015, pe DN1, la kilometrul 126, la ieşirea din Sinaia către Buşteni (zona Gura Pădurii), se execută lucrări de construire a unui canal de drenare a apei pluviale.
Circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice.

Tot în judeţul Prahova, până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare.

Amintim că, pe DN5(E85), pe timpul desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul Giurgiu-Ruse, sunt impuse restricţii pe sectorul cuprins între kilometrii 63+780 și 64+852 de metri, astfel:

În vederea evitării ambuteiajelor, le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalizarea rutieră temporară şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule.
De asemenea, pot fi folosite următoarele puncte de trecere a frontierei:

În județul Caraș-Severin, DN57 Orșova – Moldova Nouă este închis la kilometrul 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți).
Măsura este luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă.
Rută ocolitoare: DN57 Orșova – DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă.

Circulația rutieră pe DN1C Gherla – Dej este întreruptă la kilometrul 49, din cauza unor lucrări de reparaţii la podul peste râul Someșul Mic, în zona localității clujene Buneşti (comuna Mintiu Gherlii).
Pe parcursul executării lucrărilor, traficul rutier se desfăşoară pe DN1C-varianta de ocolire a municipiului Gherla.
De asemenea, poate fi utilizat traseul alternativ DJ172F Gherla – Mintiu Gherlii – Mănăstirea – Dej.

În judeţul Argeş, până în data de 15 iulie 2015, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 150+400 de metri, în zona Morăreşti, se vor executa lucrări de consolidare a versantului.
Autovehiculele vor circula în ambele sensuri, însă cu restricţie de viteză de 30 km/h.

În judeţul Olt, circulația rutieră pe DN65 (E574) Slatina – Craiova se desfășoară, pe o bandă, alternativ, între kilometrii 34+140 și 35+900 de metri, în zona Pădurea Sarului, din cauza executării unor lucrări la partea carosabilă.

În judeţul Galaţi, pe DN24D, în localitatea Bălăbăneşti, din cauza unei alunecări de teren care a afectat terasamentul, a fost impusă rest

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *