Infotrafic ora 11:15

Infotrafic ora 11:15

Ora: 11:15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 10:45, traficul rutier a fost reluat pe cele patru benzi ale DN Centura Bucureşti, între Tunari şi Otopeni.
Circulaţia s-a desfăşurat pe o bandă, alternativ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.
Pentru că în zonă s-au format coloane de autovehicule, se estimează că traficul rutier va reveni la normal peste cel puţin o jumătate de oră.Pe DN1, între DN Centura Bucureşti şi Aleea Privighetorilor, traficul rutier a scăzut în intensitate.
Însă, din cauza lucrărilor la reţeaua de canalizare (în urma unei surpări), care afectează o bandă de circulaţie pe sensul de intrare în Bucureşti, este posibil să mai apară probleme de trafic.
Pentru a nu se forma coloane de autovehicule, le recomandăm conducătorilor auto care circulă pe banda a doua să se încadreze pe cea de-a treia, pentru a le permite celor care se deplasează pe prima bandă să efectueze în siguranţă manevra de depăşire în zona de lucru.Pentru judeţele Botoşani, Iaşi, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea, Cluj, Suceava, Neamţ şi Vaslui, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la ceaţă (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).
Îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza, să nu se angajeze în depăşiri riscante, să folosească luminile de întâlnire, iar în zonele în care vizibilitatea scade semnificativ şi luminile de ceaţă.***Având în vedere informarea meteorologică potrivit căreia, în intervalul 9 ianuarie, ora 23:00 – 12 ianuarie, ora 09:00, se vor semnala, temporar, ploi în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar în zona montană înaltă precipitaţii mixte (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), este necesar din partea conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză redusă, să mărească distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă în cazul în care autovehiculul care circulă în faţă frânează brusc.
Pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, anvelopele de iarnă sunt obligatorii!

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *