Infotrafic ora 11:30

Infotrafic ora 11:30

Infotrafic informează că la această oră (11:30), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere. Traficul rutier a început să se intensifice pe DN1 Bucureşti – Ploieşti, dar se desfăşoară fluent.
Le recomandăm conducătorilor auto să fie prudenţi şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în dreptul Aeroportului Internaţional Bucureşti – Băneasa „Aurel Vlaicu”, unde se desfăşoară un miting aviatic (BIAS 2014). De asemenea, având în vedere că în judeţul Caraş-Severin are loc o competiţie ciclistă, le recomandăm participanţilor să nu parcheze autoturismele pe partea carosabilă a DN6, în zona localităţii Armeniş, locul de start al întrecerii.
* ** Conform unei informări primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Bucureşti, Aeroportul Internaţional Bucureşti – Băneasa „Aurel Vlaicu” este închis zborurilor, cu excepţia urgenţelor, până în data de 23 iunie, ora 12:00, cu ocazia desfăşurării unui miting aviatic (BIAS 2014).

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *