Infotrafic ora 11:45

Infotrafic ora 11:45

Ora: 11:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (11:45), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cuza unor evenimente rutiere.Până în jurul orei 13:00, pe autostrada A1, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 106+500 de metri, se execută lucrări de reparaţii la glisiera mediană, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe prima bandă.
De asemenea, pe sensul de mers către Piteşti, până la ora 16:00, între kilometrii 42 şi 43, se desfăşoară lucrări de asfaltare pe banda numărul unu, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda a doua.Pe parcursul zilei, pe autostrada A2, pe sensul de mers Fundulea – Bucureşti, între kilometrii 28 şi 27, se desfăşoară lucrări de asfaltare, iar autovehiculele vor fi redirecţionate de pe o bandă pe alta.Le recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie.

În judeţul Vâlcea, până în data de 31 mai 2017, pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 198+300 şi 201+858 de metri (la ieşirea din Călimăneşti către Brezoi, în zona Cârligu Mic), se vor executa lucrări de dislocare din versant a blocurilor de stâncă fisurate.
De luni până joi, în intervalul orar 08:00-18:00, iar în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică între orele 08:00 şi 12:00, traficul rutier va fi oprit în reprize de cel mult 15 minute.
Lungimea sectorului de drum în lucru nu va depăsi 100 de metri, iar circulaţia va fi dirijată de piloţi de trafic.

Până în data de 10 aprilie 2017, pe DN65(E574) Craiova – Piteşti, se execuă lucrări la podul peste râul Olt, în municipiul Slatina, iar circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, semaforizat.
În zona podului este de aşteptat să se formeze coloane de autovehicule.***Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime informează că au fost reluate manevrele în porturile Constanţa-Nord şi Constanţa-Sud, după ridicarea ceţii.***Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la precipitaţii (predominant ninsori la munte) şi la intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 6 aprilie, ora 16:00 – 8 aprilie, ora 9:00 (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari).
Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să folosească luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.
De asemenea, îi sfătuim să nu pornească la drum în zonele montane, dacă nu au echipate autovehiculele cu anvelope de iarnă.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *