Infotrafic ora 13:30

Infotrafic ora 13:30

Infotrafic informează că la această oră (13:30), în judeţul Prahova, traficul rutier este întrerupt pe DN1, la kilometrul 115+100 de metri, în zona Posada, din cauza unui accident rutier.
Un autoturism a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autotren.
Conform primelor informaţii primite, două persoane au fost rănite. Tot în judeţul Prahova, începând cu ora 13:25, traficul rutier a fost reluat pe DN1A Ploieşti – Braşov, la kilometrul 141, în zona Cheia.
Circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism.
Nu au fost victime. Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 93-95 şi 21-23, se execută lucrări de întreţinere în zona mediană, iar traficul rutier a fost deviat de pe banda a doua pe prima bandă.
Le recomandăm conducătorilor auto să efectueze din timp manevra de schimbare a benzii de circulaţie. Mâine, 18 iulie 2014, în judeţul Sibiu, pe timpul desfăşurării Turului Ciclist al Sibiului, vor fi impuse unele restricţii pe DN7C – Transfăgărăşan, pe sectorul cuprins între Cârţişoara şi Bâlea-Lac.
Astfel, conducătorii auto care se deplasează în spatele coloanei cicliste nu vor putea s-o depăşească, iar cei care vin din sens opus vor fi opriţi de echipajele de poliţie până la trecerea caravanei.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *