Infotrafic ora 13:45

Infotrafic ora 13:45

Infotrafic informează că în judeţul Buzău, pe DN10, la kilometrul 81, în zona Siriu, din cauza unei alunecări de teren active, pe partea carosabilă ajung pietre, arbori şi pământ.
Circulaţia este oprită periodic, în intervale de aproximativ 30 de minute, pentru a permite utilajelor să degajeze partea carosabilă. În judeţul Hunedoara, pe timpul organizării evenimentului ,,Zilele Oraşului Haţeg”, până mâine, 1 septembrie, ora 14:00, este închisă circulaţia în zona centrală a oraşului, pe DN 66, între kilometrii 179+965 de metri şi 180+596 de metri. Traficul rutier se va desfăşura pe următoarele rute:Pentru relaţia Caransebeş – Simeria: DN 66 km 179+965 – str.
Progresului – DN 66 km 178+200 – bd.
Nicolae Titulescu – DN 66 km 180+596 – Simeria;Pentru relaţia Petroşani – Simeria: pe ruta directă, DN 66 km 178+200 – bd.
Nicolae Titulescu – DN 66 km 180+596 – Simeria. Amintim că, în urma precipitaţiilor abundente de la sfârşitul lunii iulie, traficul rutier este întrerupt pe DN7A, în judeţul Hunedoara, în zona Jieţ, pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 96 şi 105+120 de metri, din cauza erodării terasamentului şi a unor alunecări de teren produse în urmă cu câteva luni. Pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane, din cauza unor alunecări de teren şi viituri produse la sfârşitul lunii trecute.
Uneori, în zona Deduleşti (judeţul Argeş), unde se execută lucrări de consolidare şi se circulă pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare, se formează coloane de autovehicule.
Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt: -pentru relaţia Râmnicu Vâlcea – Piteşti: DN64 Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani – Găneasa, DN65 Găneasa – Slatina -Piteşti, traseu valabil şi în sens invers; -pentru relaţia Sibiu – Bucureşti: DN1 Veştem – Braşov, DN1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Bucureşti (A3 Ploieşti – Bucureşti), traseu valabil şi în sens invers. În judeţul Vâlcea, la orele de vârf, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN67, la kilometrul 196+140 de metri, în zona Ostroveni, din cauza unor lucrări de amenajare a unei intersecţii cu sens giratoriu cu noul bulevard Dem Rădulescu din municipiul Râmnicu Vâlcea.
Se estimează că lucrările vor fi finalizate până în data de 30 septembie 2014. Traficul rutier s-a intensificat pe DN1 Braşov – Bucureşti.
Întrucât pe raza staţiunilor montane prahovene se circulă îngreunat, în coloană, recomandăm folosirea următoarelor rute: -dinspre Braşov: DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti; -din zona Bran-Moieciu: DN73 Braşov – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Stoeneşti – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti sau DN73 Braşov – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti. Se circulă îngreunat şi pe DN7C – Transfăgărăşan, în zona Bâlea-Lac, deoarece locurile de parcare sunt ocupate, iar multe autoturisme staţionează pe marginea drumului.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *