Infotrafic ora 13.45

Infotrafic ora 13.45

Ora: 13.45

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu mai sunt anunţate drumuri naţionale închise din cauza vremii nefavorabile.
Totuși, în judeţul Vaslui, se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN11A Podu Turcului – Bârlad şi pe DN24A Huşi – Murgeni.

Semnalăm că, din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă îngreunat, în coloană, pe sensul de urcare al DN1 Ploiești – Brașov, în zona localităților Cornu și Comarnic și între Sinaia și Bușteni.
Pentru a evita aglomerația, conducătorilor auto care doresc să se deplaseze între Ploiești și Brașov le recomandăm să utilizeze ruta DN1A Vălenii de Munte – Săcele.

Amintim că, potrivit prevederilor H.G.
nr.
1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionată astăzi, 2 ianuarie 2015, în intervalul orar 6:00-22:00, astfel:
– pe autostrada A2 Bucureşti – Murfatlar, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;
– pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem şi pe DN39 Agigea – Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Având în vedere că în numeroase zone din țară circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *