Infotrafic ora 13:45

Infotrafic ora 13:45

Ora: 13:45

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (13:45), nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

Pentru mai multe judeţe, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la vânt puternic (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).
În aceste condiţii, le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să ţină ambele mâini pe volan şi să se aştepte la schimbări bruşte de traiectorie când trec prin dreptul unor vehicule de dimensiuni mari şi când ies din localităţi sau zone împădurite.

Până în data de 2 februarie 2015, în județul Hunedoara, în intervalul orar 9:00 – 17:00, circulația rutieră pe DN76 se desfășoară pe un fir, alternativ, la ieșirea din Deva către Brad (tronsonul kilometric 0 – 0+900 de metri).
Măsura a fost luată pentru a se permite executarea unor lucrări la un pod.

În judeţul Vâlcea, pe DN67B Bălcești – Drăgășani, din cauza unei surpări a părţii carosabile se circulă pe o bandă, alternativ, la km 92+300 de metri, în zona localității Măciuca.

Tot pe o bandă, alternativ, se circulă şi pe DN57, în apropierea localităţii mehedinţene Eşelniţa, pe podul peste râul Mala, la kilometrul 12+253 de metri, din cauza unei defecţiuni tehnice care a determinat avarierea suprafeţei carosabile pe o lăţime de 1,5 metri şi o lungime de 7 metri.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.

Rute ocolitoare pentru traficul greu:

· DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată peDN68ALugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare esteDN6 (Centura Lugoj)– autostradaA6(Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostradaA1(nodul rutier Balinț – intersecţie cuDN68A).

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie şi ninsoare în unele zone montane, dar şi la intensificări ale vântului, valabilă în data de 1 februarie, în intervalul orar 02:00 – 16:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător sezonului rece, să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere şi să nu bruscheze comenzile.

* *

*

Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime informează că au fost reluate manevrele în porturile de la Marea Neagră.
Acestea fuseseră suspendate din cauza vântului puternic.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *