Infotrafic ora 13:50

Infotrafic ora 13:50

Ora: 13.50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.Totuși, semnalăm că pe mai multe artere importante, traficul se desfășoară în condiții de iarnă.
Menționăm aici DN67C Novaci – Rânca, în județul Gorj (strat subțire de zăpadă pe carosabil și viscol pe tronsonul kilometric 24 – 34; traficul este foarte redus) și DN1A Brașov – Ploiești (ninge ușor; pe drumurile naționale din județul Brașov se semnalează vânt puternic).
De asemenea, precizăm că în județul Argeș se semnalează lapoviță pe anumite porțiuni ale DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea și DN65 Pitești – Slatina.În județul Brașov, circulația feroviară pe magistrala 300 a revenit la normal.
Din pricina prăbușirii unui arbore pe linia de cale ferată (ca urmare a vântului puternic), traficul fusese oprit între stațiile Timișul de Sus și Predeal.
Din acest motiv, patru trenuri de persoane au acumulat întârzieri cuprinse între 60 și 100 de minute.în județul Hunedoara, circulația feroviară pe secția CF 202 Petroșani – Simeria s-a reluat în condiții normale.
Din același motiv, traficul fusese oprit în zona stației Merișor.
Trenul de persoane IR1824 Deva – București a acumulat, din această cauză, o întârziere de aproximativ 180 de minute.

* * *

Având în vedere că Administrația Națională de Meteorologie a emis mai multe atenționări de vreme nefavorabilă pentru zilele acestea (de astăzi până poimâine dimineață), sfătuim conducătorii auto să nu plece la drum în zonele aflate sub incidența acestor avertizări fără a avea autovehiculul echipat pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza la condițiile de drum și să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *