Infotrafic ora 14:00

Infotrafic ora 14:00

Ora: 14:00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 14:00, în judeţul Giurgiu, traficul rutier se va întrerupe pentru aproximativ o jumătate de oră pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, în zona Călugăreni, în vederea ridicării unei autocisterne implicate aseară într-o tamponare.

Pe principalele drumuri naţionale traficul rutier este mai intens decât în mod obişnuit.
Pe DN1 s-au format coloane de autovehicule la Comarnic şi Buşteni, pe sensul de mers dinspre Bucureşti.
Pentru evitarea acestora, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

În judeţul Argeş, valorile de trafic sunt deja ridicate pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea şi au început să crească şi pe DN65 Piteşti – Slatina.

În judeţul Neamţ, se circulă în coloană pe DN2, la intrarea în municipiul Roman dinspre Bacău, din cauza unui autotren rămas în pană.
Se estimează că traficul rutier va reveni la normal peste o jumătate de oră.

Circulația rutieră a fost reluată, în condiții de iarnă, pe toate tronsoanele autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe DN23 Focşani – Măicăneşti, pe DN21A Bărăganul – Ţăndărei, pe DN24 Cosmeşti – Tecuci, pe DN25 Şendreni – Tecuci, pe DN67C Novaci – Rânca, pe DN2B Buzău – Brăila – Şendreni, pe DN21 Brăila – Bărăganul – Slobozia şi pe DN22 Râmnicu Sărat – Băile (judeţul Buzău), pe ultimele două cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Rămân închise, în urma ninsorii abundente și a viscolului, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru sezonul rece.

* *

*

Toate porturile de la Marea Neagră au fost redeschise.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *