Infotrafic ora 14:15

Infotrafic ora 14:15

Ora: 14.15

Infotrafic informează că la acestă oră (14:15), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere, nici probleme majore privind fluența traficului pe principalele artere.

Pentru judeţele Tulcea, Dâmboviţa, Argeş, Galaţi şi Buzău, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting cu cod galben, referitoare la frecvente descărcări electrice, grindină, averse şi intensificări ale vântului, valabilă până la ora 15:15.
(http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să mărească distanţa în mers, între autovehicule, şi să aibă în vedere posibilitatea producerii fenomenului de acvaplanare.

Vântul puternic poate afecta buna desfăşurare a traficului rutier, aşadar conducătorii auto trebuie să manifeste prudenţă sporită la volan şi să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, deoarece vântul puternic îi poate rupe.

***Amintim că, în judeţul Hunedoara, până în data de 20 iunie 2015, este întreruptă circulaţia rutieră pe DN76, pe sectorul kilometric 0+000 – 0+600, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Şoimuş.

Rute ocolitoare pentru toate categoriile de autovehicule:

În județul Caraș-Severin, DN57 Orșova – Moldova Nouă este închis la kilometrul 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți).
Măsura a fost luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă.
Rută ocolitoare: DN57 Orșova – DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *