Infotrafic ora 14:30

Infotrafic ora 14:30

Ora: 14:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14:30), pe DN1, pe Valea Prahovei, se circulă în coloană pe sensul de mers către Bucureşti, de la ieşirea din Predeal până la intrarea în Buşteni, viteza medie fiind de aproximativ 20-30 km/h.
Pe raza celorlalte staţiuni viteza medie de deplasare este mai mare.

Pentru a evita aglomeraţia, conducătorii auto care pornesc din Braşov către Bucureşti pot alege ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, iar cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi traseul DN73 Braşov – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.
Poate fi folosită şi ruta DN73 Braşov – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti, cu menţiunea că segmentul Câmpulung – Piteşti (DN73) este în lucru.

Şi pe alte drumuri naţionale principale traficul rutier s-a intensificat, dar nu sunt probleme în ceea ce priveşte fluenţa circulaţiei.

Le recomandăm conducătorilor auto să pstreze în mers o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *