Infotrafic ora 14.30

Infotrafic ora 14.30

Ora: 14.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (14:30), nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier şi nici probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier.Reamintim că, datorită lucrărilor de reabilitare a Podului Giurgiu-Ruse, situat pe DN5 la kilometrul 64+884 de metri, precum şi a drumului de acces de la ieşirea din vamă şi până la intrarea pe pod, începând cu luna iunie 2015 au fost instituite restricţii de circulaţie.Pe perioada de execuţie a lucrărilor, se va circula pe o bandă, alternativ, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare a traficului.În prima etapă se vor executa lucrări pe sectorul cuprins între km 64+525 – km 64+852 (pe lungime de 327m), pe sensul de deplasare Ruse – Giurgiu.În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară, şi să folosească următoarele puncte alternative de trecere a frontierei în Bulgaria:

În judeţul Hunedoara, circulaţia rutieră pe DN76 (pe sectorul kilometric 0+000 – 0+600) este întreruptă până în data de 20 iunie 2015, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Şoimuş.

Rute ocolitoare pentru toate categoriile de autovehicule:

Circulația rutieră pe DN1C Gherla – Dej este întreruptă la kilometrul 49, din cauza unor lucrări de reparaţii la podul peste râul Someșul Mic, în zona localității clujene Buneşti (comuna Mintiu Gherlii).
Pe parcursul executării lucrărilor, traficul rutier se desfăşoară pe DN1C-varianta de ocolire a municipiului Gherla.
De asemenea, poate fi utilizat traseul alternativ DJ172F Gherla – Mintiu Gherlii – Mănăstirea – Dej.
În județul Caraș-Severin, DN57 Orșova – Moldova Nouă este închis la kilometrul 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți).
Măsura a fost luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă.
Rută ocolitoare: DN57 Orșova – DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă.

Pe Valea Jiului, pe DN66 Bumbeşti-Jiu – Petroşani, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de drum în lucru pe tronsonul cuprins între kilometrii 93+500 şi 126+000.
În condiţii similare se circulă şi pe DN73 Piteşti – Câmpulung.

În județul Vrancea, din cauza unor alunecări de teren, circulația pe DN2N Chiojdeni – Vintileasca se desfăşoară îngreunat pe anumite sectoare rutiere, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de12 tone.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone şi restricţia de viteză de 10 km/h, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău.
Rute ocolitoare pentru traficul greu:

***Pentru a preveni producearea accidentelor rutiere pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto să manifeste disciplină în trafic, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *