Infotrafic ora 14:30

Infotrafic ora 14:30

Infotrafic informează că la această oră (14:30), în judeţul Covasna, pe DN11, la ieşirea din localitatea Breţcu către Oituz, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza unui autotren răsturnat.
Nu au fost victime.
Cauza probabilă a accidentului a fost neadaptarea vitezei în curbă.
În momentul în care o automacara va ridica ansamblul de vehicule, este posibil ca circulaţia să fie întreruptă în ambele sensuri. Traficul rutier este intens pe DN1 Bucureşti – Braşov.
Pe Valea Prahovei, în zona Buşteni, autovehiculele circulă în coloană.
Este de aşteptat să se formeze coloane de autovehicule şi la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti. Pe DN Centura Bucureşti, la intrarea pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule. Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la instabilitate atmosferică, valabilă în intervalul 23 august, ora 3:00 – 24 august, ora 23:00, (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență și viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere, să folosească luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic şi să mărească distanţa în mers între autovehicule.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *