Infotrafic ora 14:45

Infotrafic ora 14:45

Ora: 14:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:45), nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită nici din cauza vreunui eveniment rutier şi nici din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.Pe DN1 Ploieşti – Braşov, între staţiunile Azuga şi Buşteni, traficul rutier este intens.
Se circulă în coloană de la kilometrul 138 până la intarea în staţiunea Buşteni, pe sensul de mers către Ploieşti.Pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti circulaţia se desfăşoară fără probleme.
Amintim că, din zona Bran-Moieciu, se poate ajunge în Bucureşti circulând pe ruta DN73 Braşov – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.
Chiar dacă această rută trece prin multe localităţi în care limita maximă de viteză este de 50 km/h, se merge constant, spre deosebire de traficul de pe DN1 Predeal – Comarnic, care uneori se desfăşoară îngreunat.

În judeţul Caraș-Severin, DN57Cozla – Șvinița este închis din cauza căderilor de pietre de pe versanți.
Poate fi folosită următoarea rută ocolitoare: DN57 Moldova Nouă – Oraviţa, DN57B Oraviţa – Anina – Bozovici – Iablaniţa.

***Pentru a nu fi implicaţi în accidente, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers, pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă, să reducă viteza de deplasare (mai ales în curbe) şi să evite depăşirile.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *