Infotrafic ora 15:00

Infotrafic ora 15:00

Ora: 15:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (15:00), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor accidente rutiere.

În judeţul Suceava, pe DN2(E85), între Fălticeni şi Podeni, traficul rutier s-a întrerupt pentru scurt timp, din cauza unui incendiu izbucnit la o autoutilitară.
Începând cu ora 14:00, în zonă se circulă normal, autoutilitara fiind scoasă în afara părţii carosabile.

Ceaţa încă persistă în unele zone (în judeţele Alba, Botoşani, Iaşi, Cluj, Gorj, Vâlcea etc.), însă circulaţia rutieră nu este afectată, vizibilitatea fiind mult mai bună decât pe parcursul dimineţii.
Recomandăm folosirea luminilor de întâlnire.
Luminile de ceaţă trebuie utilizate doar în condiţii de ceaţă densă (împreună cu luminile de întâlnire).

***Având în vedere informarea meteorologică potrivit căreia, în intervalul 9 ianuarie, ora 23:00 – 12 ianuarie, ora 09:00, se vor semnala, temporar, ploi în regiunile vestice, nordice şi centrale, iar în zona montană înaltă precipitaţii mixte (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), este necesar din partea conducătorilor auto să circule prudent, cu viteză redusă, să mărească distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă în cazul în care autovehiculul care circulă în faţă frânează brusc.
Pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, anvelopele de iarnă sunt obligatorii!

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *