Infotrafic ora 15:15

Infotrafic ora 15:15

Ora: 15.20

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţele din sudul şi estul ţării, traficul rutier pe majoritatea drumurilor naţionale şi europene se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care a scăzut vizibilitatea sub 200 de metri şi, pe alocuri, sub 50 de metri.
Acelaşi fenomen se semnalează şi pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, cu precizarea că spre Piteşti, vizibilitatea este între 100 şi 150 de metri, dar şi pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti.

Atragem totodată atenţia că judeţele Constanţa, Tulcea, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Dolj şi Olt se află sub atenţionare cu cod galben de ceaţă până la orele 16.00 şi, respectiv, 20.00 şi că pe lângă ceaţă şi burniţă, pe alocuri se poate semnala şi polei.
În consecinţă, le recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze, în mers, o distanţă suficient de mare pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

Începând de astăzi, în judeţul Timiş, pe autostrada A6 Lugoj – Balinţ, zilnic (cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică), în intervalul orar 08.00 – 16.00, între kilometrii 5+300 de metri şi 5+600 de metri se va circula, în ambele sensuri, pe toate benzile, cu restricţie de viteză de 80 de km/h.
Restricţia de viteză a fost impusă deoarece, în această zonă, pe cele două benzi de urgenţă vor fi staţionate utilajele folosite la efectuarea unor lucrări de consolidare a terasamentului.
Se estimează că lucrările de consolidare vor dura aproximativ 30 de zile.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *