Infotrafic ora 15:30

Infotrafic ora 15:30

Ora: 15.30

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră a fost reluată, în condiții de iarnă, pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, pe DN24B Huşi – Albiţa, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, iar pe DN2F Bacău – Ivăneşti cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Rămân închise, în urma ninsorii abundente și a viscolului, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

În judeţul Giurgiu, traficul rutier a fost reluat pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, în zona Călugăreni, unde s-au desfăşurat activităţi de ridicare a unei autocisterne implicate aseară într-o tamponare.

La această oră (15:30), pe principalele drumuri naţionale traficul rutier este mai intens decât în mod obişnuit.
Pe DN1 s-au format coloane de autovehicule la Comarnic şi Buşteni, pe sensul de mers dinspre Bucureşti.
Pentru evitarea acestora, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

În judeţul Argeş, valorile de trafic sunt deja ridicate pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea şi au început să crească şi pe DN65 Piteşti – Slatina.

Le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, mai ales că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare, valabilă în intervalul 30 decembrie 2014, ora 20:00 – 2 ianuarie 2015, ora 10:00, referitoare la vreme deosebit de rece.
De asemenea, la noapte şi în cursul zilei de mâine vântul va avea intensificări temporare în sudul Moldovei, jumătatea estică a Munteniei şi în Dobrogea, spulberând zăpada deja depusă (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92).

* *

*

Toate porturile de la Marea Neagră au fost redeschise.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *