Infotrafic ora 16:00

Infotrafic ora 16:00

Infotrafic informează că începând cu ora 14:45, în judeţul Prahova, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 115+100 de metri, în zona Posada.
Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri, apoi s-a desfăşurat pe o bandă, alternativ, din cauza unui accident rutier.
Un autoturism a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autotren.
O persoană a fost rănită grav, iar trei uşor. În judeţul Cluj, pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea, la kilometrul 562+700 de metri, în zona Negreni, două autoturisme au fost implicate într-un accident, iar două persoane au fost rănite.
Până în jurul orei 16:15, când vor fi terminate cercetările, traficul rutier se va desfăşura pe o bandă, alternativ, după care va fi reluat normal. Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 93-95 şi 21-23, se execută lucrări de întreţinere în zona mediană, iar traficul rutier a fost deviat de pe banda a doua pe prima bandă.
Le recomandăm conducătorilor auto să efectueze din timp manevra de schimbare a benzii de circulaţie. Mâine, 18 iulie 2014, în judeţul Sibiu, pe timpul desfăşurării Turului Ciclist al Sibiului, vor fi impuse unele restricţii pe DN7C – Transfăgărăşan, pe sectorul cuprins între Cârţişoara şi Bâlea-Lac.
Astfel, conducătorii auto care se deplasează în spatele coloanei cicliste nu vor putea s-o depăşească, iar cei care vin din sens opus vor fi opriţi de echipajele de poliţie până la trecerea caravanei.
Restricţii similare vor mai fi impuse, până în data de 20 iulie, pe câteva drumuri judeţene şi pe unele sectoare ale drumurilor naţionale 1, 67C şi 14.
În judeţul Harghita, în centrul municipiului Topliţa, cu prilejul desfăşurării manifestării cultural-artistice ,,Zilele Topliţene”, în perioada 18 iulie, ora 8:00 – 21 iulie, ora 12:00, pe DN15(E578) – bd.
Nicolae Bălcescu, vor fi închise cele două benzi ale sensului de mers Reghin – Borsec, în zona Casei de Cultură.
De asemenea, în zilele de 19 şi 20 iulie, în intervalul orar 18:00 – 01:00, va fi închis şi celălalt sens de mers.
Traficul rutier se va desfăşura deviat, pe ruta bd.
Nicolae Bălcescu – str.
Sportivilor -str.
Mioriței, până la intersecția cu str.
Avram Iancu, de unde pentru direcţia Borsec (DN 15) se va urma str.
Libertății, apoi str.
Borsecului, iar pentru direcţia Gheorgheni (DN12-E578), str.
Avram Iancu.
Pentru direcţia Reghin, traseul se va parcurge în sens invers. Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru judeţul Constanţa o atenţionare nowcasting referitoare la instabilitate atmosferică, valabilă până la ora 17:00 (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *