Infotrafic ora 16:30; CIRCULAŢIE ÎN CONDIŢII DE PLOAIE

Infotrafic ora 16:30; CIRCULAŢIE ÎN CONDIŢII DE PLOAIE

Ora: 16:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:30), în mai multe zone ale ţării, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ploaie.
Atenţie în special pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti, deoarece plouă torenţial pe unele tronsoane, existând risc de acvaplanare! Plouă abundent şi pe DN6 Alexandria – Bucureşti, iar circulaţia este intensă.
Autovehiculele rulează cu viteză redusă pe segmentele Ghimpaţi – Valea Plopilor şi Gorneni – Mihăileşti.Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare referitoare la instabilitate atmosferică, valabilă pentru perioada 7 mai, ora 16:00 – 9 mai, ora 23:00 (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari).
De asemenea, meteorologii au emis şi atenţionări nowcasting pentru mai multe judeţe (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting).Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire, pentru a fi mai vizibili în trafic.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *