Infotrafic ora 17:00

Infotrafic ora 17:00

Ora: 17.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (17:00), pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier a mai scăzut în intensitate.
Totuşi, încă se circulă în coloană la Comarnic şi în zona staţiunilor montane prahovene, pe sensul de mers către Bucureşti.

Pentru a evita Valea Prahovei, conducătorii auto pot folosi următoarele rute alternative:

– DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, în cazul automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti;

– DN73 Braşov – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, pentru cei care pleacă din zona Bran-Moieciu.

Şi pe alte drumuri naţionale principale traficul rutier s-a intensificat.
Amintim aici autostrăzile A1 Piteşti – Bucureşti şi A2 Constanţa – Bucureşti, DN65 Slatina – Piteşti, DN7 Râmnicu Vâlcea – Piteşti şi DN2 Suceava – Bucureşti.

Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

***

Amintim că, în judeţul Hunedoara, până în data de 20 iunie 2015, este întreruptă circulaţia rutieră pe DN76, pe sectorul kilometric 0+000 – 0+600, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Şoimuş.

Rute ocolitoare pentru toate categoriile de autovehicule:

În județul Caraș-Severin, DN57 Orșova – Moldova Nouă este închis la kilometrul 65+600 de metri, în zona localității Cozla (aproape de limita cu judeţul Mehedinți).
Măsura a fost luată în scopul prevenirii unor accidente ce se pot produce din cauza căderilor de stânci și grohotiș pe partea carosabilă.
Rută ocolitoare: DN57 Orșova – DN6 Iablanița – DN57B Oravița – DN57 Moldova Nouă.

Conform prevederilor H.G.
nr.
1777/2004, cu modificările şi completările ulterioare, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionată astăzi, 1 iunie 2015, până la ora 22:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Murfatlar în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Veştem şi pe DN39 Agigea – Mangalia, în cazul celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *