Infotrafic ora 17.15

Infotrafic ora 17.15

Ora: 17.10

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii sau a vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența traficului, precizăm că se circulă dificil, în coloană, pe DN1 Brașov – Ploiești, atât pe sensul de urcare (între Comarnic și Azuga), cât și pe cel de coborâre (pe tronsonul Predeal – Bușteni).

Valorile de trafic au fost astăzi foarte mari – începând cu ora 10.00, numărul de autovehicule înregistrate pe sensul de urcare a depășit cifra de 1000 pe oră, iar treptat situația s-a repetat și pe sensul către Ploiești.
Aglomerația de pe Valea Prahovei s-a datorat pe de-o parte, traficului de tranzit uzual dintre Ploiești și Brașov, însă în special numărului foarte mare de automobiliști care s-au deplasat la obiectivele turistice din zona montană, ziua de astăzi fiind liberă.

În ultimele ore, valorile de trafic pe sensul de urcare au scăzut treptat, însă pe cel de coborâre sunt în continuare ridicate.
Pentru a evita aglomerația, le recomandăm conducătorilor auto care doresc să se deplaseze între Ploiești și Brașov ruta DN1A Vălenii de Munte – Săcele.

Șoferii sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte regulile de circulație și indicațiile polițiștilor rutieri prezenți în stradă, încă de la primele ore ale dimineții, cu efective sporite.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *