Infotrafic ora 17:45

Infotrafic ora 17:45

Ora: 17:45

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (17:45), în judeţul Suceava, pe DN17A şi DN2E, în zona Rădăuţi, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri.
Pe drumurile din judeţele Buzău şi Constanţa, inclusiv pe autostrăzile A2 şi A4, vizibilitatea este sub 100, pe alocuri sub 50 de metri, tot din cauza ceţii.
Pentru judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi şi Ialomiţa, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting referitoare la acest fenomen (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).
Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată şi le reamintim că luminile de ceaţă trebuie folosite doar în cazul în care vizibilitatea scade semnificativ şi numai împreună cu cele de întâlnire (folosite în alte condiţii decât pe timp de ceaţă densă, luminile de ceaţă îi pot incomoda pe ceilalţi participanţi la trafic).

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona Siriu, la kilometrul 81, lucrările de consolidare a versantului şi de protecţie a drumului au fost finalizate, iar traficul rutier nu se mai întrerupe în anumite intervale orare.
Însă, atât în această zonă, cât şi pe viaductul Stânca Teherău, se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.

Rute ocolitoare pentru traficul greu:

· DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată peDN68ALugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.
Ruta ocolitoare esteDN6 (Centura Lugoj)– autostradaA6(Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostradaA1(nodul rutier Balinț – intersecţie cuDN68A).

* *

*

Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime informează că, din cauza ceţii dense, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *