Infotrafic ora 18.00

Infotrafic ora 18.00

Ora: 18.00

Infotrafic informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele importante.

Semnalăm însă că circulația rutieră în Capitală, pe autostrăzile A2 București – Constanța și A3 București – Ploiești pe drumurile naţionale şi europene aferente judeţelor Giurgiu, Dolj, Olt, Mehedinți, Gorj, Ilfov, Botoşani, Neamţ, Bacău, Ialomița, Iaşi, Vaslui, Vrancea și Teleorman, se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri.
Menționăm că la această oră sunt în vigoare trei atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la acest fenomen, valabile până la ora 19.30, respectiv ora 23.00.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere nedorite pe drumurile publice,conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului şi vizibilitate, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă, să folosească luminile de întâlnire şi, după caz, pe cele de ceaţă, şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

* **

Conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime Constanța, toate porturile sunt deschise traficului maritim şi fluvial.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *