Infotrafic ora 18:15

Infotrafic ora 18:15

Ora: 18:15

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (18:15), în judeţul Olt, pe DN6, la kilometrul 178, în zona Caracal, traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza unui accident rutier.
Un autotren, după ce a lovit din spate un autoturism, a rămas imobilizat pe partea carosabilă.
Cauzele probabile de producere a accidentului au fost nepăstrarea unei distane corespunzătoare în mers şi neadaptarea vitezei în condiţii de ceaţă.
Se estimează că traficul rutier va reveni la normal peste o jumătate de oră.

Pe DN1 Bucureşti – Braşov circulaţia s-a intensificat, iar în partea de sud a judeţului Prahova a început să se lase ceaţă.
Fenomenul este întâlnit şi pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, pe care, de asemenea, traficul rutier a crescut în intensitate.

Pentru judeţele Sibiu, Alba, Mureş, Braşov, Covasna, Buzău, Prahova, Ilfov, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi (inclusiv autostrada A2), Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).
Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

Sursa: Infotrafic

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *